Контузии в Ман Юнайтед преди Фулъм

Контузии в Ман Юнайтед преди Фулъм

Антонио Валенсия и Матео Дармиан ще пропуснат гостуването на Манчестър Юнайтед срещу Фулъм от Висшата лига на Англия в събота, съобщи мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер.

Капитанът Валенсия има само пет мача за Юнайтед през настоящия сезон, а сега е с мускулно разтежение. Дармиан трябва да се завърне в състава на 20-кратните шампиони на Англия преди края на февруари. Маркос Рохо отново тренира със своите съотборници от Манчестър Юнайтед, след като е излекуван от контузия, но шансовете да играе в събота са минимални.

"Рохо се завърна и тренира от няколко дни, но изгубихме Антонио Валенсия. Всеки ден тренират 20-21 футболисти и това е много добре", заяви Солскяер пред медиите.

Норвежецът спечели девет от общо десет двубоя във всички турнири начело на Юнайтед. През следващата седмица е най-сериозният тест за "червените дяволи" към настоящия момент от сезона. На осминафиналите в Шампионската лига тимът от Манчестър ще играе срещу френския шампион Пари Сен Жермен. Двубоят е на 12 февруари на стадион "Олд Трафорд".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти