Пената призова за реализъм с Любо

Пената призова за реализъм с Любо

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев присъства на пресконференцията при представянето на племенника му Любослав Пенев като нов треньор на тима от “Българска армия”. След официалната част Пената говори пред “Тема Спорт”, като призова за реализъм в очакванията към Ел Голеадор.

“Любо ще плува в свои води. Той си е от дете в ЦСКА. Може да не е бил неизменно в клуба, но това е неговият дом и той принадлежи на него. Трябва да сме реалисти и да отчетем, че ще му бъде трудно този сезон. Шест точки са много (б.р. с толкова “червените” изостават от лидера Лудогорец). Пък и знаем как лидерът губи точки.
Но ЦСКА е най-големият български клуб. Летвата е вдигната много високо. Толкова високо, че другите не могат да я видят. ЦСКА винаги се е борил за титлата, за върха, за силно представяне в Еввропа. Сега няма да е по-различно. Пожелавам успех и здраве на Любо и вярвам в него”, казва Стратега.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти