Черно море победи Поморие в последната си контрола

Черно море победи Поморие в последната си контрола

Черно море постигна победа с 4:1 над Поморие в последната си контрола преди възобновяването на шампионата. Домакините започнаха отлично срещата и още в 11-ата минута можеха да открият резултата, но след прехвърлящия удар на Радослав Василев топката се отби в напречната греда. В 15-aта минута вратарят на гостите Мартин Теменлиев показа отличен рефлекс и успя да избие топката след опасно изпълнен пряк свободен удар от Георги Илиев. В 18-aта минута Цветомир Панов бе изведен сам срещу вратаря на гостите и стреля по диагонал отдясно, но стражът на Поморие спаси.

В 20-aта минута Черно море откри резултата. Радослав Василев върна топката почти от аутлинията към връхлитащия Аристот Ндонгала, който с удар от няколко метра вкара за 1:0. В 42-aта минута бе най-чистото положение за Поморие, когато Теодор Стефанов успя да засече топката със странична ножица след центриране отдясно, но тя попадна право в тялото на вратаря на домакините Иван Дюлгеров.

В 65-aта минута Поморие успя да изравни резултата. Милен Танев изпълни опасно пряк свободен удар от около 20-тина метра и вкара за 1:1. Преди срещата бе официалното представяне на отбора на Черно море за пролетния дял от шампионата. В 84-aта минута Георги Божилов с удар по земя от около 15-16 метра успя да вкара нов гол за Черно море - 2:1. В 87-ата минута вратарят на гостите Димитър Тодоров спаси опасен удар на Васил Панайотов и изби топката в корнер. След изпълнението на корнера Жоржиньо с глава вкара за за 3:1.

В 89-ата минута Петър Вуцов с хубав удар отбеляза четвъртия гол за домакините и оформи крайното 4:1.

В първия пролетен кръг Черно море приема на стадион "Тича" ЦСКА-София.

Снимка: chernomorepfc.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички