Ботев (Пловдив) победи Несебър

Ботев (Пловдив) победи Несебър

Ботев (Пловдив) победи с 3:1 Несебър в контролна среща, играна на стадиона на "канарчетата" в Коматево. Домакините не можеха да разчитат на заминалия за Полша по лични дела вратар Даниел Кайзер и на новото попълнение Атанас Зехиров. В 20-ата минута завърналият се при "канарчетата" Ферибори Доре пропусна от чиста позиция. Шансове да вкарат се откриха пред Антонио Вутов и Кристиан Димитров, но и двамата пропуснаха. 44-ата минута след продължителна атака на домакините Лъчезар Балтанов центрира и завърналият се в "жълто-черния" тим Фериборе Доре с глава откри резултата за 1:0.

В 61-ата минута Тодор Неделев овладя на дъгата изчистената от защитник на Несебър топка и с добре премерен удар покачи на 2:0. Младият талант на "жълто-черните" Иван Василев вкара третия гол в тяхна полза в 70-ата минута. В 88-ата минута гостите отбелязаха почетното си попадение след грешка в отбраната на домакините.

Ботев: Чворович, Джонатан Перейра, Димитър Пиргов, Еберт Кардосо, Кристиан Димитров, Радослав Терзиев, Лъчезар Балтанов Тодор Неделев, Антонио Вутов, Фериборе Доре, Антон Карачанаков (Лазар Марин, Филип Филипов, Кристиан Добрев, Радослав Апостолов, Костадин Ничев, Иван Василев)

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти