Солари: Това беше отборна победа, заслугата на 95% е на играчите

Солари: Това беше отборна победа, заслугата на 95% е на играчите
Старши треньорът на Реал Мадрид Сантиаго Солари поздрави футболистите за успеха с 3:1 над Атлетико Мадрид. “Това беше отборна победа, заслугата на 95% е на играчите. Останалите се опитваме да помагаме. Всички помагаме, но най-голямата заслуга е на футболистите”, заяви наставникът на пресконференция след мача.
“Играчите бяха изключителни. Това е победа на отбора, на духа. Единственият начин да победиш тук е да бъдеш силен във всички компоненти. Може би това беше най-добрата ни среща от декември насам”, сподели специалистът.
“ВАР? Ние, треньорите, нямаме монитори до себе си и не виждаме какво се случва. Единствено можем да чакаме да се вземе решение и да вярваме, че е правилното”, каза той. Запитан за магията на Винисиус Жуниор, Солари заяви: “Винисиус е само на 18 години. Някои от нас имат деца на същата възраст. Нормално е всеки ден да върви нагоре. Той се учи от най-добрите”.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти