Симеоне: ВАР не е причината да загубим

Симеоне: ВАР не е причината да загубим

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне остана спокоен след загубата в дербито с Реал Мадрид. Това е второ поредно поражение за “дюшекчиите” в Примера дивисион и първо на “Wanda Metropolitano” във всички турнири този сезон.

“Загубихме, защото съперникът игра много добре. Обикновено избягвам да коментирам ВАР. Мисля, че системата е от полза за всички. Още не съм гледал повторенията, но се надявам съдиите да са взели правилните решения”, заяви аржентинецът след двубоя.

“Не смятам, че сме загубили заради ВАР. Просто противникът ни надигра и трябва да го поздравим. Дали оставаме в битката за титлата? Трябва да изчакаме мача на Барселона. Ще ви отговоря на този въпрос на следващата пресконференция”, демонстрира чувство за хумор Симеоне.

Защитникът Хосе Хименес обаче не скри недоволството си от отсъдената дузпа за неговото нарушение срещу Винисиус Жуниор. Това се случи в края на първото полувреме и Серхио Рамос се разписа от бялата точка, за да даде аванс на Реал - 2:1.

“Нарушение имаше, но беше извън наказателното поле. Исках да избия топката, но не можах да я стигна и фаулирах Винисиус. Със сигурност нямаше дузпа и не знам защото реферът отсъди такава”, възнегодува уругваецът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти