Бейл отпразнува юбилейния си гол с неприличен жест (видео)

Бейл отпразнува юбилейния си гол с неприличен жест (видео)

Гарет Бейл влезе като резерва и отбеляза третия гол за успеха на Реал Мадрид с 3:1 срещу Атлетико Мадрид в дербито от 23-ия кръг на Примера. Уелсецът се разписа с хубав удар по диагонала след пас на Лука Модрич. След попадението Бейл се затича към тъчлинията и направи неприличен жест, явно насочен към феновете на домакините.

Испанските медии обърнаха внимание на грозната проява на крилото, но подчертаха, че той със сигурност няма да бъде наказан. Правилникът в Ла Лига не предвижда използването на ВАР и евентуално налагането на санкции за жестове с ръце. УЕФА обаче смята да вземе мерки и да не допуска подобни прояви в Шампионската лига.

Иначе голът на Бейл беше под номер 100 за него във всички турнири с екипа на Реал Мадрид. След трансфера си от Тотнъм за 100 млн. евро през 2013 година уелсецът има общо 217 мача за “лос бланкос”. За сравнение - Кристиано Роналдо се нуждаеше от 105 мача, за да стигне до трицифрен брой голове за Реал, а Карим Бензема от 210.

Гарет Бейл е 21-ият играч със 100 гола за Реал. Той се изравни във вечната ранглиста на стрелците с Фернандо Мориентес и е само на 4 гола от бразилската легенда Роналдо.

75 от попаденията на 29-годишния уелсец са в Ла Лига, 16 в Шампионската лига, 6 на Световното клубно първенство и 2 в турнира за Купата на краля.

Вчерашният гол беше втори за Бейл срещу Атлетико, а най-често се е разписвал срещу Райо Валекано - 9 пъти.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти