Маурицио Сари: Не видях Гуардиола и затова не му подадох ръка (видео)

Маурицио Сари: Не видях Гуардиола и затова не му подадох ръка (видео)

Мениджърът на Челси Маурицио Сари твърди, че не е видял колегата си от Манчестър Сити Джосеп Гуардиола на път за съблекалнята и затова не му подал ръка след дербито на кръга във Висшата лига. Челси претърпя унизителна загуба с 0:6, а след мача Сари побърза да се прибере в тунела и не прие протегнатата от Гуардиола ръка.

"Не видях Гуардиола. Ще говоря с него по-късно. Просто исках бързо да се прибера в съблекалнята и не го видях. Нямам никакви проблеми с Пеп. Не мога да обясня това поражение. Направихме твърде много грешки. Противникът играе фантастичен футбол. Искахме да окажем натиск в началото на мача, но нашият план беше напълно унищожен. Те оказаха много силен натиск и ние не можахме да реагираме правилно. Не можехме да останем в играта. Трябва да разберем защо играем зле като гости. В началото на сезона играхме по-добре при гостуванията, отколкото у дома. Но оттогава всичко се промени. Моето бъдеще начело на Челси? Питайте ръководството", коментира Маурицио Сари.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти