Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Лудогорец подписа договор с бразилски талант

Лудогорец подписа договор с бразилски талант

Отборът на Лудогорец ще представи ново попълнение в четвъртък. Това е 20-годишният бразилски талант Дейвид Рибейро. Перспективният халф изкара успешно пробния период в клуба и днес ръководството на Лудогорец финализира трансфера му с бразилския Санто Андре. Рибейро, който днес подписа и личния си контракт, ще получи фланелката на седемкратния шампион на брифинг, който ще се проведе в конферентната зала на трибуна "Моци" на "Лудогорец Арена" в четвъртък – 14.02.2019 г. от 12.45 часа.

Дейвид Рибейро идва от бразилския Санто Андре. В кариерата си е играл за кратко като преотстъпен в гранда Сао Пауло. Той е четвъртият нов футболист на Лудогорец, привлечен по време на зимната пауза, след Адриан Попа, Пламен Илиев и Серкан Юсеин. Представянето на халфа в четвъртък ще съвпадне с пресконференцията на треньора Антони Здравков преди старта на пролетния дял в първенството на Първа професионална лига.


Снимка: ludogorets.com

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички