Бодуров: Напрежението съсипа Ел Маестро

Бодуров: Напрежението съсипа Ел Маестро

Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров заяви, че напрежението е съсипало вече бившия треньор на клуба Нестор Ел Маестро.

46 Футболистите на ЦСКА - София заминаха за Испания

"Напрежението съсипа Ел Маестро. Аз съм говорил неведнъж с него. Той е млад и перспективен треньор, но не се е калил. Когато пристигна, му казах, че ЦСКА е друга орбита, че тук изискванията от всички са големи, че има натиск от медии и фенове. Нестор ел Маестро ми отговори, че това не го притеснява и че е готов за подобни предизвикателства. Но се оказа, че явно не е бил готов”, заяви Бодуров пред “Блиц”.

"Под негово ръководство отборът не играеше така, както искат феновете - зрелищно и нападателно. Но въпреки това ние все още имаме шансове и за титлата, и за купата. Искам обаче да подчертая, че въпреки всичко Ел Маестро го чака добро бъдеще. Убеден съм, че ще се развие и ще се докаже през годините. Да, стилът му не е зрелищен, но той ще успее. Не са един и двама треньорите, които залагат на дефанзивната игра и печелят титли и купи", добави още той.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти