Диего Симеоне: Преподписах заради футболистите

Диего Симеоне: Преподписах заради футболистите
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне изрази задоволство от новия си договор с “дюшекчиите”. Вчера от Wanda Metropolitano официално обявиха споразумението. “Преподписах заради футболистите. Искам да им благодаря за усърдната работа през годините. Те ми дават нужната сила да поема предизвикателствата, които ще се появят. (…) Футболистите са най-важни и благодарение на тях ще продължим напред, защото са млади и талантливи”, заяви Ел Чоло на пресконференция преди съботната среща с Райо Валекано.
“Срещу Бетис и Реал Мадрид ключовите ситуации не бяха на наша страна. Стремим се да се вгледаме в детайлите и да изчистим неточностите. (…) ВАР също трябва да върви напред и да се подобрява”, сподели аржентинецът. Днес Диего Коща и Стефан Савич получиха медицинско разрешение за игра. “Мисля, че Мората и Диего Коща могат да бъдат на терена по едно и също време”, каза още Симеоне.
Атлети гостува на “Вайекас” утре от 17:15 часа.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички