Марота: Отнехме лентата на Икарди за доброто на всички

Марота: Отнехме лентата на Икарди за доброто на всички

Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота коментира решението на клуба да отнеме капитанската лента на Мауро Икарди. Главният човек в управлението на Интер сподели надеждите си, че проблемът ще бъде разрешен.

“Икарди и Уанда ще бъдат на стадиона. Никога не е имало напрежение между двете страни. Мотивът за нашето решение бе споделен директно на футболиста. В големите семейства трябва да се вземат сериозни решения. В това решение сериозна роля има и Лучано Спалети. Той е много добър както на терена, така и в съблекалнята. Никога не сме говорили за изключване на Мауро Икарди от състава. Той е футболист, който е дал много на Интер и се надяваме, че ще продължи да го прави. Това решение трябваше да бъде взето за доброто на всички. Мръсните чинии се мият у дома, но в ерата на социалните мрежи това е невъзможно. Убеден съм, че ще разрешим случая помежду ни”, коментира Марота.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти