Владо Николов: Дано се върне Матей, ама надали...

Владо Николов: Дано се върне Матей, ама надали...

Старши треньорът на Левски София Владимир Николов коментира слуховете, че Матей Казийски може да се завърне в националния отбор по волейбол на България по покана на Силвано Пранди. Според Николов шансът това да се случи не е голям.

Казийски се отдалечава от завръщане за България

Отделно Николов изрази надеждите си всички повикани да се отзоват за предстоящите олимпийски квалификации и европейско първенство.„Горещо се надявам всички поканени да се отзоват на поканите за националния отбор. Ние сме малка държава, не може да си позволим да губим добри волейболисти по каквато и да е причина. Надявам се всички повикани да се отзоват, за да може да гледаме една силна България на предстоящите олимпийски квалификации и европейско първенство“, започна Николов.

38 Левски - Дея спорт

„Когато се говори за Олимпида и олимпийска квалификация, няма възраст. Когато става дума за олимпийски цикъл, да, бих разбрал. Когато говорим за олимпийска квалификация, която е от три мача, единият с Бразилия, трябва да бъдат извикани всички, които могат да изиграят по един мач на най-високо ниво“.

83 Левски - ЦСКА
„Бих казал, а дано се върне Матей, ама надали“, завърши Николов.
 

Матей Казийски разплака Тренто (видео + снимки)
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти