Моуриньо смята, че Азар би паснал идеално на Реал

Моуриньо смята, че Азар би паснал идеално на Реал

Бившият мениджър на Челси и Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изрази мнението, че голямата звезда на лондончани Еден Азар има всички качества да играе успешно в Реал Мадрид. Белгиецът има договор със "сините" до 2020 година, но в последния сезон все по-упорито се твърди, че през лятото ще премине на "Сантиаго Бернабеу".

"Дали той има таланта да играе за Реал Мадрид? Да. Дали има личностните качества да носи "супер тежката" фланелка на този отбор и да играе пред публиката на "Бернабеу"? Да, той притежава характера. Що се отнася до амбициите на Еден... не мога да кажа дали предпочита да остане да играе в Челси до края на кариерата си, или да отиде в такъв колос като Реал Мадрид, защото не съм говорил с него отдавна", заяви Моуриньо, който впоследствие добави, че се надява да започне работа отново работа през юни.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички