Бивш ас на ЦСКА се оказа скъп за Сантос

Бивш ас на ЦСКА се оказа скъп за Сантос

Нападателят на Шахтьор (Донецк) Жуниор Мораеш е бил трансферна цел на Сантос, разкри FOX Sports. Бразилският гранд е имал намерение да привлече бившата звезда на ЦСКА, но цената му се е оказала прекалено висока. Мораеш е юноша на Сантос и не би имал нищо против да се завърне в родината си, но на този етап това няма да се случи.

31-годишният стрелец прави силен сезон и е начело в листата на стрелците в Украйна с 14 попадеия. Той има 20 гола и 11 асистенции във всички турнири и вече е на второ място сред най-резултатните чужденци в историята на украинския футбол. Мораеш има общо 91 гола с екипите на Металург (Донецк), Динамо (Киев) и Шахтьор, като се изравни с Брандао и задмина Алекс Тейшейра. Начело в класацията е настоящият нападател на Спартак (Москва) Луиш Адриано със 127 гола, отбелязани за Шахтьор.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти