Балъков: Жалко, че не успяхме да опровергаем приказките, че няма да дадем 100% в срещата

Старши треньорът на Етър Красимир Балъков сподели първите си впечатления след поражението на тима с 1:3 от ЦСКА-София в среща от 25-ия кръг на Първа лига.

141 Етър - ЦСКА-София 1:3

“Отборът блокира след първото попадение. Върнахме се с много добър гол, но не успяхме да направим това, което направихме през първото полувреме. Този мач се разви против нас. Поради тази причина не успяхме да се доберем до успех. Жалко е, че не успяхме да опровергаем приказките, че няма да дадем 100%. Които са гледали мача, видяха, че дадохме 100%”, започна Бала.

“Играхме много качествен футбол през първото полувреме. ЦСКА поведе в резултата и не успяхме да се върнем в мача”, добави още той.

141 Етър - ЦСКА-София 1:3

“Ние искаме да играем с добри отбори. Войната се печели през битки. През най-различни битки. Отборът среща различни моменти в своето развитие. Ние сме втора година в “А” група с един добре сглобен отбор. Растем със седмици, с месеци, но ни трябва още малко конкуренция, за да сме по-нагоре”, завърши треньорът на Етър.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти