Гледай на живо

Пресконференция на Цанко Цанков след завръщането от Нова Зеландия

Дяков: Лудогорец е с едно ниво над Левски

Светослав Дяков изрази мнение, че Лудогорец е с класа над Левски след днешния сблъсък между двата отбора, който "орлите" спечелиха с 2:0 на "Герена". Полузащитникът все пак отдаде заслуженото на "сините" и сподели, че победата е дошла пред страхотна обстановка по трибуните.
"Заслужена победа. Бяхме по-добрият отбор. Създадохме повече положения. Поздравления за съперника. Левски е вдигнал нивото и съм сигурен, че ще има успехи с този треньор. Публиката доста им помагаше, но Лудогорец харесва такива мачове. Днес играхме добре. Искам да благодаря на медицинския щаб. Точно в такива мачове обичам да играя. Доказали сме се вече. Когато Лудогорец има негативен резултат, слушам как някои футболисти са изхабени. Няма изхабени футболисти във футбола. Радващо е, че днес се събудихме. Знаем, че можем да играем футбол. Пред тази страхотна публика трудно човек може да се отпусне. И двамата треньори са работили и в двата отбора. Имам огромно уважение към Георги Дерменджиев. Пожелавам успех на Левски, но ние сме с едни ниво над тях. Нищо не е свършило. Поредна крачка към нашата цел", коментира Дяков.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти