Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Кирил Вангелов разкри какви са били финансовите претенции на Райнов към Левски

Бившият главен скаут на Левски Кирил Вангелов разкри какви са били финансовите изисквания на Мартин Райнов преди идването му в Левски, когато "сините" опитваха да го привлекат. Полузащитникът, който в крайна сметка облече екипа на "сините", е имал сериозни изисквания към тогавашното клубно ръководство, които Вангелов веднага е отхвърлил.

"Нищо против Райнов не съм имал, но когато седнахме и собственикът ми каза какви са финансовите условия на Райнов, му казах, че това е престъпление срещу клуба, ако му дадем тези пари. Райнов искаше 12 000 евро заплата, 100 000 евро да се платят на Берое без ДДС, 30 000 евро на подпис и 12 000 евро, ако изиграе 70% от мачовете. Футболист, на когото на 1 юни му изтича договорът. Сметнете парите за 4 месеца и сметнете заплатата на Обертан. Мога да кажа, че с излизането му от Левски отборът вече не е това, което беше. Това могат да го споделят всички играчи, ако имат смелост да го кажат, защото на мен вече са ми го казали. Покрай Обертан всички малки в Кипър тренираха като лъвове. Обертан час и половина преди тренировка е във фитнеса, един час след тренировка пак е във фитнеса. Обертан втората седмица след идването му в Левски попита: “Къде са малките? В Манчестър Юнайтед фитнесът е за 150 души и винаги е пълен”, коментира Вангелов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички