Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Стефан Аладжов: Футболистите на Левски трябваше да изядат тревата

Легендата на Левски и рекордьор по мачове за столичния гранд Стефан Аладжов остана изключително разочарован от представянето на "сините" в дербито срещу Лудогорец. В неделя Левски загуби с 0:2 на "Герена" от Лудогорец.

"Какво да говорим след такъв мач, като на терена се видя всичко? Лудогорец беше много по-добрият отбор и заслужено спечели. Жалко, защото "сините" трябваше да победят след постигнатите успехи срещу Славия и ЦСКА. Но явно и тази година Левски ще се бори за третото място. Това е реалността. Най-много ме е яд за публиката, която беше напълнила стадиона".

"Лудогорец създаде много чисти голови положения пред вратата на Ники Михайлов. Определено игра значително по-добре. Разградчани много добре знаят как да се представят срещу преките си конкуренти. В неделя видяхме точно това - печелят си мачовете, при това с лекота, и пак ще вземат титлата".

"За Левски имаше някакъв шанс само ако беше спечелил, но не виждам това как можеше да стане. Играта в защита не беше на никакво ниво - Яблонски, Рейш... Трябва да погледнат Моци и Григоре. Същото важи и за останалите линии. Странно ми е как тези футболисти не могат да играят пред такава публика, да се надскочат и да спечелят. Трябваше да изядат тревата. Така си казвахме ние преди, излизахме и ги грабвахме от първата минута. А то се получи обратното - Лудогорец грабна сините и не ги остави. Живко Миланов каза, че случилото се е срамно. Имаш един мач, който е задължителен за печелене, а ти не го взимаш", сподели Аладжов за "Тема спорт".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички