Легенди на Левски: Костов трябва да е национал

Легенди на Левски: Костов трябва да е национал

Легендите на Левски смятат, че Станислав Костов е пренебрегнат неправилно и заслужава място в националния отбор на България. Двама от тях изказаха мнението си пред „Меридиан мач" - Кирил Ивков и Михаил Вълчев.

„Петър Хубчев го виждам на всеки мач. Гледа всички срещи от Първа лига, което му прави чест. Но според мен Станислав Костов трябваше да бъде повикан. Нормално е голмайсторът на първенството да е в състава на националния отбор. Формата му също е добра", категоричен бе Ивков, който е двукратен Футболист №1 на България.
„Не вярвам Хубчев да се е отказал да го вика заради един мач, този с Лудогорец. Даже и в тази среща, не бих казал, че Костов беше слаб. Той беше един от малкото играчи в нашия отбор, които се опитваха да направят нещо. Според мен беше нормално Костов да бъде повикан. Но в крайна сметка, така си е преценил Хубчев", заяви легендата.
„Що се отнася до Райнов, който преди беше национал, ще призная, че явно ще му трябва време да заиграе добре в Левски. Сега се намира в някаква дупка. Добър футболист и има качества, които обаче не показва, откакто дойде при нас. Иван Горанов го знам от дете. Преди време обаче получи контузия в ребрата и мисля, че след нея не е същият", допълни Ивков.
„Смятам, че Станислав Костов има място в националния отбор. Той и Михайлов бяха единствените играчи, които си бяха на мястото срещу Лудогорец. Направи хубави пробиви, особено през първото полувреме. Стара се. Голмайсторът на родното първенство не бива да се зачерква с лека ръка. Знаем обаче какви неща има около националния отбор. Мениджърски и други интереси. Вярвам, че Хубчев стои далеч от тези неща. Дано успее, но трябваше да извика Костов”, коментира и бившият нападател на Левски Михаил Вълчев.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти