Моуриньо поискал от Перес четири от звездите на Премиър лийг, докато преговаряли за Реал

Моуриньо поискал от Перес четири от звездите на Премиър лийг, докато преговаряли за Реал

Само преди няколко дни бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо бе считан за фаворит за треньорския пост в Реал Мадрид. Португалецът отрече да е разговарял с президента на "белите" Флорентино Перес, но медиите в Испания твърдят, че такива преговори е имало, а Специалния дори е изявил своите претенции за лятна селекция. Според El Chiringuito Моуриньо е поискал четири от големите звезди на Премиър лийг. Единият играч е от бившия му клуб Манчестър Юнайтед. Това е Давид Де Хеа, който и преди бе трансферна цел на Реал. Другият е от големия съперник на "червените дяволи" Ливърпул. Това е централният бранител Вирджил ван Дайк. Другите две трансферни желания на Моуриньо са били от Тотнъм - Кристиан Ериксен и Хари Кейн.

В крайна сметка обаче Перес се насочи към Зинедин Зидан, чието завръщане на "Сантиаго Бернабеу" бе официално оповестено в понеделник вечерта.
Колаж: "Мирър"
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти