Михайлов: Да играеш за Левски е специално усещане

Вратарят на Левски Николай Михайлов заяви пред “Дарик”, че усещането да играеш за "сините" е много специално.

“Усещането въобще да играеш за Левски е много специално. Всеки мач, независимо срещу кой отбор играя, все пак играя пред любимите фенове, за любимия ми клуб, не деля мачовете на дербита, дали играя с ЦСКА или не. За мен всеки мач е специален, във всеки мач се чувствам добре. За мен бе привилегия да бъда капитан на Левски в мача със Славия, но това не е важното. Важно е отборът да върви добре, да успяваме да надграждаме, да вървим в правилната посока и лека-полека да се стабилизират нещата, защото видяхте след няколко победи и скъсяване на дистанцията, еуфорията веднага се завърна сред нашите фенове. За съжаление, с Лудогорец не успяхме да направим добър мач и да успеем да скъсим още дистанцията. Но както казах, това е един мач от многото. Пистата е дълга. Тепърва имаме още два мача с тях и с ЦСКА. В плейофите всеки може да загуби точки срещу всеки, така че важното е да играем добре, да надграждаме и да успяваме във всеки мач да взимаме максимума”, заяви Михайлов.

117 Левски - Лудогорец

“Не съм дошъл тук за три месеца да изимитирам някакво присъствие и после да продължавам. В края на сезона трябва да седнем и да разговаряме. Откакто съм дошъл аз, всичко е различно – старши треньор, ръководители, собственик. Хората, които ме купиха, вече ги няма. Аз не мога да знам какво ще стане в края на сезона. Моята работа си я върша на терена, надявам се в края на сезона хората да са доволни и ръководителите, и да седнем да коментираме. Има опция за продължаване на контракта с 2 години, но пак казвам – не е важно какво ще стане лятото, а какво ще се случи дотогава. На каква позиция ще се намира Левски в края на май”, завърши стражът на “сините”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти