Гледай на живо

Очаквайте: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Пената с интересни разсъждения за Бербатов и публиката на "Армията"

Пената с интересни разсъждения за Бербатов и публиката на "Армията"
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев направи интересен коментар относно Димитър Бебратов и неговия "трансфер" на стадион "Българска армия". Както е известно, наскоро се появиха слухове, че бившият нападател на Манчестър Юнайтед може да облече червената фланелка, но в крайна сметка това не се случи.

"Емил Данчев е разкрил, че Бербатов е получил покана от ЦСКА? Не съм имал контакти нито с единия, нито с другия. Четох за това. Този въпрос ми се струва, че някак много грапаво беше поставен. От кой какво е получено... Трябваше някой да излезе и да разкрие подробности по тази покана, но не се случи. Не знам и доколко е започвано отношение между двете страни. Трябва да знаем също, че и феновете имат право да взимат отношение по такива въпроси. Понякога при привържениците има нещо запечатано и после прошка няма. Затова искаме винаги да ни подкрепят, да вървим успоредно с тях и накрая да има прегръдка и стискане на ръце.

Дали очаквам Бербатов да дойде за мача с Берое? Не ме питайте мен за това. Вземете едно интервю от феновете, вземете и от Бербатов. Да видим какво ще кажат и дали ще говорят еднакво. Може да се разминават по тези въпроси. Митко е играл добре за ЦСКА, но понякога не е играл добре. Аз съм бил доволен от него, друг път не съм бил... Но не е моя работа да коментирам тези въпроси", каза легендарният специалист пред "Тема Спорт".
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти