Тръпишовски: Такова нещо се случва веднъж в живота

Старши треньорът на Славия (Прага) - Индрих Тръпишовски, си пожела Арсенал или Челси за жребия на четвъртфиналите в Лига Европа. Чешкият отбор сътвори истински подвиг, като отстрани най-титулувания отбор в турнира Севиля. Славия спечели с 4:3 след продължения на реванша, като победното попадение падна след автогол на Симон Кяер в последната минута.
"Мечтата ми е да играем в Англия. Винаги сме искали това, защото нашите фенове го заслужават. Затова исканият съперник е ясен: Арсенал или Челси", коментира Тръпишовски след паметната победа. "Вълшебна вечер. Да вкараш победен гол срещу толкова силен отбор в последната минута на продължението: какво повече мога да искам? Такова нещо се случва веднъж в живота. Благодаря на феновете, които не спряха да вярват в нас, дори след като Севиля ни поведе в продълженията", каза още наставникът на Славия.
Старши треньорът на Севиля Пабло Мачин не скри разочарованието след драматичната загуба. "Мислехме, че три гола ще ни бъдат достатъчни да се класираме напред, но явно сгрешихме. Всичко се реши в последната минута и със сигурност ще помним тази драма години наред", каза Мачин.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички