Силвано Пранди потвърди: Казийски няма да се върне

Силвано Пранди потвърди: Казийски няма да се върне

Силвано Пранди потвърди, че Матей Казийски няма да се върне в националния отбор и под негово ръководство. Италианският треньор, който пое за втори път тима ни, проведе разговор със суперзвездата. Състезателят бе обещал да обсъдят темата за участието му отново след месец и в крайна сметка е отказал.

Матей Казийски: Когато Пранди реши да говори, ще обяви дали се завръщам или не


"Няма промяна в позицията на Казийски по отношение на националния отбор", коментира известният специалист пред Нова телевизия. Пранди все пак остави мъничко надежда на феновете, добавяйки, че двамата ще проведат още един разговор преди пускането на повиквателните.

Преди няколко дни Казийски даде интервю за Yahoo Japan и на въпроса дали ще играе отново за националния той отговори по следния начин: "Българските журналисти разпространиха слуховете за моето завръщане в отбора. Вече говорих с треньора на България за завръщането ми. Така че мисля, че когато той реши да говори, ще го обяви".

Последно Матей игра за представителния ни тим на олимпийската квалификация в София преди близо 7 г. Той подкрепи тогавашния старши треньор Радостин Стойчев, който обяви, че ще води отбора на игрите в Лондон само ако цялото ръководство на федерацията се оттегли. В крайна сметка двамата не отидоха на олимпиадата, а осакатеният ни тим достигна полуфинал под ръководството на Найден Найденов и Камило Плачи.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти