“Контра”: Разместиха ли се позициите на фаворитите след жребия в Лига Европа?

Жребият за 1/4-финалите в Лига Европа беше акцент на днешното предаване “Контра”, излъчено на живо в ефира на Sportal TV. Журналистите Александър Димитров, Васил Сумрачки и Радослав Стойков анализираха шансовете на осемте отбора да триумфират с купата. Най-възловата схватка между Арсенал и Наполи ще премахне един от големите фаворити за краен успех в състезанието. Унай Емери или Карло Анчелоти ще бъде големият победител в този 1/4-финален двубой?

Събирането на “топчиите” с неаполитанците увеличава шансовете на Челси, който се падна срещу наглед лесно преодолимия тим на Славия (Прага). Чехите сътвориха сензация, отстранявайки Севиля, но имат ли сили за нов подвиг?

Испанската схватка Виляреал - Валенсия поставя много въпросителни и със сигурност ще е интригуваща и изпълнена със заряд.

Докъде може да стигне магията на Айнтрахт (Франкфурт)? Единственият германски тим в Европа ще има тежка мисия да се справи със славния Бенфика.

Гледайте запис на предаването във вграденото видео и във видеосекцията на сайта.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти