Меси ще играе срещу Венецуела днес

Меси ще играе срещу Венецуела днес

Суперзвездата на Аржентина Лионел Меси ще започне като титуляр днешната контрола срещу Венецуела, въпреки че пропусна част от последната тренировка на тима. Това разкри селекционерът Лионел Скалони, който на пресконференцията си назова 11-мата играчи, на които ще разчита от първата минута на двубоя. Другият нападател ще бъде Лаутаро Мартинес от Интер.

“Щастлив съм, че Меси се върна. Само няколко треньори имат шанса да го тренират. Въпреки младостта ми, имам тази възможност и съм радостен от това. Сега имаме нужда от това тимът да го подкрепи, а той да даде най-доброто от себе си. Всички сме много доволни от завръщането му. Не останаха прилагателни, с които да го опишем. Казвал съм го и преди. Сигурно дори и на самия него му е писнало. Искаме единствено всички негови съотборници да знаят, че и те са големи играчи. Те също трябва да направят стъпка напред, не само Меси. Силен отбор сме, ако всеки изиграе своята роля.

Мауро Икарди? Говорих с него преди да обявя повиквателните и му обясних защо не е в състава. Това, което се случва с него, директно засяга националния тим. Между сега и Копа Америка ще преценим какво ще стане и дали да го извикаме. Разбира се, настоящата му ситуация не е удобна за нас”, заяви Скалони.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички