Братя Пулеви благодариха за подкрепата

Братята Кубрат Пулев и Тервел Пулев записаха трудни, но сладки и важни победи тази нощ в култовата зала “Хангара” в Коста Меса, Калифорния.

И двамата получиха наранявания при победите си над Богдан Дину и Мич Уилямс, но бяха подкрепяни горещо от хилядите български фенове.

31 Тервел Пулев с победа №13 на професионалния ринг

Няколко часа след края на двубоите им братя Пулеви не забравиха да благодарят на своите фенове, които не спряха да ги подкрепят:

32 Триумфът на Кубрат Пулев над Богдан Дину в снимки

“Благодарности за всички, които бяха в залата и ни подкрепиха. И за всички онези, които будуваха цяла нощ, за да гледат мачовете ни с Кубрат по телевизията.

Ние ще сме най-щастливи, да видим българите по-единни!

Раните зарастват, но честта си остава, когато е въпрос на принцип и на възпитание!

Обичам ви с цялото си сърце, отново благодаря за подкрепата”, написа Тервел Пулев.

“БЛАГОДАРЯ ВИ, БЪЛГАРИ!Искам от сърце да благодаря на всички хора, които подкрепиха мен и брат ми днес. На тези, които бяха заедно с нас в залата - уникални сте! На тези, които останаха будни цяла нощ и ни пращаха положителна енергия от хиляди километри разстояние, стискайки палци пред телевизора. Вие сте моето богатство!

На всички вас - мои близки, приятели, познати и непознати хора - едно огромно БЛАГОДАРЯ!

Много от вас не познавам лично, но ви се прекланям за вярата, която ни пращате - на мен и на Тервел! Хора, обичам ви от цялото си сърце!

Това е бокс. Стават и такива неща. Такава аркада досега не бях получавал през целия си живот, но бях отлично подготвен и самата аркада за мен не беше голям проблем, защото знаех какво мога. Просто трябваше да проявя коравост. За моя радост, кътменът в моя ъгъл си свърши прекрасно работата.

Всичко онова, което се опитва да ни събори, всъщност идва като изпитание на волята ни. Да ни кали и да ни направи още по-силни.

Благодаря на тези, които бяха с мен. Благодаря и на онези, които не искаха да победя. Те също много ми помагат, правят ме още по-силен”, написа Кубрат Пулев.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти