Марадона: Аржентина? Не гледам хорър филми

Марадона: Аржентина? Не гледам хорър филми

Легендата на аржентинския футбол Диего Марадона за пореден път се изказа доста остро относно случващото се в националния отбор на страната. Аржентина загуби от Венецуела с 3:1 преди дни, а според Дон Диего футболистите не заслужават да носят фланелката на представителния тим.

"Аржентина? Не обичам да гледам хорър филми. Безпомощната група, която управлява националния отбор, мислеше, че може да победи Венецуела. Кой е толкова луд да мисли това? В Аржентина влязоха в отбора през прозореца, а на през вратата. Излъгаха хората. Аржентина няма да спечели мач, съжалявам. Този отбор не заслужава фланелката. Съжалявам за всички аржентинци, които още вярват на тежи лъжци. Съжалявам и за футболистите, които трябва да излязат с лицето си. Шефовете на футбола са неспособни да поддържат престижа, който аз и други дадохме на страната. Всичко това ме прави тъжен", сподели Дон Диего.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти