Звездата на Косово: Не искам да се оправдавам, но тревата беше твърде голяма

Звездата на Косово: Не искам да се оправдавам, но тревата беше твърде голяма

В Косово продължават да търсят причини за многото пропуски срещу България снощи и да смятат, че са изпуснали победата. България завърши за втори път 1:1 в тези Европейски квалификации, след като в петък постигна същия резултат като домакин с Черна гора.

"Всички се чудят защо? Но Милот Рашица обясни причината за пропуските с проблем, който на пръв поглед е много странен, пише вестник Lajmi.net.

В този мач косовското крило Милот Рашица имаше някои случаи на подхлъзване и загуби топката, като падна при опита да я овладее и отиграе.

"С тези обувки изиграх 10 мача в Бундеслигата. Полето беше малко влажно, тревата беше малко по-голяма, по-високо подстригана. Но не затова не спечелихме играта", казва Рашица.

"С тези думи не искам да се оправдавам, по-скоро казвам истинската причина за някои нестабилни наши отигравания- тревата беше твърде голяма", добави звездата на Косово и германския Вердер (Бремен).

Рашица каза, че ще даде всичко от себе си, за да разтърси мрежата на Черна гора в квалификациите през юни, когато косоварите ще изиграят своето второ домакинство.

Накрая той добави, че е направил забележка на резервата Егон Зегрова, заради която егоистична изява тимът е пропуснал още един шанс да опита късмета си да вкара гол.

Последвайте каналите ни в:

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти