В Косово: Ники Михайлов ни лиши от победата

Медите в Косово определиха единодушно Николай Михайлов за герой на България в евроквалификацията между двата тима вчера на стадион “Федил Вокри” в Прищина. Двубоят завърши 1:1, като родните национали трябва да са доволни от спечелената точка предвид играта през всичките 90 минути. Местните вестници, телевизии и сайтове, са категорични, че със спасяванията си 30-годишният вратар на “лъвовете” е попречил на косоварите да стигнат до първата си историческа победа в дебютния си мач за евроквалификации.

Както е известно, Михайлов спаси три положения преди почивката, а след това запази вратата си и в 90-ата минута след удар Рашица. Вратарят на Левски беше определен за играч на мача веднага след двубоя. Освен добрите изяви на Михайлов медиите в Косово дадоха добри оцени и на централните защитници Николай Бодуров и Васил Божиков.





В Прищина са категорични, че и липсата на късмет е попречило на домакините, които се разминаха с попадения, след като Антон Недялков изби от голлинията в 9-ата минута, а в 55-ата минута и гредата спаси “трикольорите”. Всички издания са единодушни, че Косово е заслужавал победата, но едната точка също е добре дошла и дава надежди за второто място. Някой от тях коментират, че играчите на Шаланд обаче, че не са повторили добрата игра срещу Дания, което също е повлияло за крайния резултат.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти