Детелин Далаклиев представи първата боксова битка на MAXFIGHT 42 (видео + галерия)

Световният шампион по бокс от 2009 година Детелин Далаклиев представи предстоящите 2 боксови двубоя на турнира MAXFIGHT 42, който ще се проведе на 3 мач в хотел “Маринела” в София.

Обещаващо интересен мач се очертава и боксовия сблъсък между 32-годишния Григор Саруханян и 34-годишния Цветозар Илиев. Саруханян, който е 7 пъти шампион на България и като аматьор има над 250 мача е на професионалния ринг от 2009-та година. В кариерата си той има 5 победи.

12 Детелин Далаклиев и Едуард Саруханян преди MAXFIGHT 42

Добре познатото име у нас на Цветозар Ивалинов Илиев пък вече има 6 победи на професионалния ринг и значителен опит в Англия, където се готви и към този момент.

Менажирането на боксовият сблъсък ще бъде и дебют за световния ни шампион от Милано 2009-та година Детелин Далаклиев. Трикратният шампион на Европейския съюз и многократен носител на медали от европейски, балкански и международни турнири боксьор води преговори с изключително доказани и интересни имена, като съвсем скоро ще бъде разкрита и пълната боксова файт карта. "Работим усърдно, за да осигурим най-доброто за зрителите. Все пак неслучайно нарича "MAXFIGHT" най-голямото бойно зрелище, така че съм приел изключително отговорно поверената ми задача. Подготвяме наистина зрелищни битки и порция бокс на най-високо ниво!", сподели Детелин Далаклиев, който сложи край на състезателната си кариера заради редица контузии.

12 Детелин Далаклиев и Едуард Саруханян преди MAXFIGHT 42

“Боксовите двубои на MAXFIGHT 42 ще се проведат по 6 рунда. Във втората боксова среща ще излезе Йосиф Панов - Пепелянката. Неговият съперник за сега ще го запазим, но съвсем скоро ще го обявим и него”, заяви Детелин Далаклиев в специално интервю пред

Sportal.bg

и

Sportal TV. 

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти