Кубрат за репортерката Суши: Пи с нас до 5 сутрина, да не казвам какви други неща правеха в тоалетните

Кубрат Пулев коментира при завръщането си на родна земя целувката, с която изненада репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши след победата с нокаут над Богдан Дину.

“Какво да кажа? Тя (б.а. целувката) не е лоша, тя също е към доброто представяне. Така се е случило, не беше планирано изобщо, беше някакъв импулсивен момент, това е. Целувката е нещо много хубаво, няма защо да повлияе на спортната ми кариера. За да го направя, съм преценил, че човекът желае не само целувка, а дори нещо повече, така че аз съм го направил като приятелско. След победа човек е приповдигнат, с настроение. Аз съм такъв тип, че съм шегаджия и така се получи”, каза пред българските медии Кобрата на летище “София”.

14 Кубрат Пулев се прибра от Америка

Той разкри и от колко време се познава с въпросната репортерка: “Ние се познаваме. Запознахме се на кантара, той винаги е предния ден. Тя каза 'като победиш, ще направим парти, ще празнуваме, сигурна съм в теб, ще победиш'. Беше с нас, говореше си с целия екип. Даже с някои станаха и по-близки. Познаваме се. След това го изигра, че един вид не се познаваме - някой й е дал кофти акъл, или хората, за които работи, са й казали да направи това, за да си направят известен сайта. Сигурно заради това. Виждате каква добра реклама съм аз, така че рекламодателите могат да се активизират.”

14 Кубрат Пулев се прибра от Америка

Кубрат поясни, че не е успял да се свърже със Суши след целувката, която стана обект на интерес от медиите от цял свят. “Не съм говорил с нея, намерихме телефона й от мой познат, който си имаше близки отношения с нея. Тя обаче не си вдига телефона. Имам снимки, видеа, мога да ви покажа пред вас. Има видеа, на които се вижда, че тя си седя с нас в лобито на хотела до 5 часа сутринта, пиеше си и да не казвам какви други неща правеха в тоалетните. Просто предполагам, че са й дали лоши акъли, защото не ми се стори лошо момиче. Сигурно са й казали, че ще изкара някакви милиони, ще станеш най-известната. Няма лошо, но това е непочтено и некоректно. Тези енергии се връщат като бумаранг и ще е лошо за нея. За какво да й се извиня, тя беше толкова щастлива, че я целунах. Тя не остана благодарна само на една целувка, искаше да стане известна.”

14 Кубрат Пулев се прибра от Америка

“Много от световните медии избързаха. Как може така. Какви са тези, че да съдят. Да ме извиняват, но не могат да ме съдят те. Писаха ми от CNN, както и от много други известни световни медии и сайтове.

Може би много жени са искали да ме целуват, но не съм им давал да припарят до мен. Аз не съм някакъв дискотечен тип. Андреа в началото малко се изнерви и ме попита защо съм го направил. Аз я целунах на шега, момичето го прие на шега, но после да й дали друг акъл, хората си гонят някакви користни цели, но няма да стане така”, завърши Кубрат.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти