Госпожица Суши забрави Кобрата, продължи напред (снимка)

Кубрат Пулев бе много емоционален след трудната, но сладка победа срещу Богдан Дину в неделя рано сутринта. Българската звезда в тежка категория нокаутира Богдан Дину в 7-ия рунд, а едно от първите интервюта, които даде след мача в легендарната зала “Хангара” в Коста Меса, бе пред репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши.

Двамата проведоха кратък разговор, в края на който Кобрата я награби и страстно я целуна по устата.

14 Кубрат Пулев се прибра от Америка
"Моментът беше малко неудобен и странен", заяви Джени Суши пред news.com.au.

По-късно тя изтри от профила си в Инстаграм снимката си с Кубрат Пулев.


Кобрата вече е в България и при пристигането си на летище “София” снощи заяви: “Не съм говорил с нея, намерихме телефона й от мой познат, който си имаше близки отношения с нея. Тя обаче не си вдига телефона. Имам снимки, видеа, мога да ви покажа пред вас. Има видеа, на които се вижда, че тя си седя с нас в лобито на хотела до 5 часа сутринта, пиеше си и да не казвам какви други неща правеха в тоалетните. Просто предполагам, че са й дали лоши акъли, защото не ми се стори лошо момиче. Сигурно са й казали, че ще изкара някакви милиони, ще станеш най-известната. Няма лошо, но това е непочтено и некоректно. Тези енергии се връщат като бумаранг и ще е лошо за нея. За какво да й се извиня, тя беше толкова щастлива, че я целунах. Тя не остана благодарна само на една целувка, искаше да стане известна.”
Самата Джени Суши, която е известна в САЩ като “Кралицата на голото суши”, бързо забрави за Кубрат Пулев.

Преди няколко часа в Инстаграм се появи нейна снимка, на която тя отново е във вихъра на купона заедно с още две красавици и техен приятел.
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти