Джошуа може да се бие срещу Кобрата, ако Уайлдър откаже

Еди Хърн, който е промоутър на шампиона в тежка категория на IBF, IBO, WBA, WBO Антъни Джошуа, очаква неговият боец да е доста зает със задължителните защити на поясите. Джошуа ще брани коланите срещу Джарел Милър през юни, а след това ще се опита да си изкара битка с Дионтей Уайлдър r. Опциите за битки пред AJ са много и Хърн очаква битки с Александър Усик и Кубрат Пулев, ако Уайлдър отново откаже:
Кубрат Пулев се прибра от Америка@@@
“Ние не искаме да се отказваме от нито един пояс, защото искаме AJ да стане абсолютен шампион. Все още искаме битка с Уайлдър и ако трябва да овакантим една титла, то ние пак ще се бием с Дионтей. Ние искаме битката между двамата да бъде за определяне на безспорен шампион. Това е един златен шанс и затова искаме Дионтей Уайлдър в края на годината.
WBO искат да се бием с Усик, а IBF с Кубрат Пулев, който е задължителен опонент след WBO. След тези битки WBA ще искат защита на колана. Джошуа има много опции за битка. Мисля, че след битката с Милър, ще трябва да се бием с Усик , или друг опонент. Пулев също е задължителен претендент и предстои да видим”, заяви Еди Хърн.

mma.bg

 
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти