Нещата стават сериозни: Джени Суши поиска да отнемат лиценза на Кобрата (видео)

Кубрат Пулев си навлече много проблеми заради една целувка. Вместо да се наслаждава на победата над Богдан Дину и да се възстановява, звездата ни в професионалния бокс трябва да мисли как да минимизира щетите от импулсивното си действие спрямо Джени Суши. Репортерката на Vegas Sports Daily вече нае адвокат и ще си търси правата в съда. Нещо повече - тя твърди, че българинът не само я е целунал, но и я е опипал. 

Адвокат на Суши е 77-годишната Глория Олред, която има солидна репутация и е спечелила няколко знакови дела, свързани със защита на правата на жените. Тя представлява една от жените, обвинили продуцента Харви Уайнстийн в сексуален тормоз, въпреки че дъщеря й е част от адвокатския екип на Уайнстийн.  

На пресконференция днес Суши заяви, че целувката по устата не е била единственото неприемливо действие на Пулев. След интервюто той си е позволил да я опипа по задника, което я е накарало да се почувства много дискомфортно. Осъзнавайки, че може да си навлече неприятности, Кобрата е помолил репортерката да изреже въпросната целувка от материала, но тя е отказала да го направи, а видеото бързо се превърна в хит в интернет и предизвика разнопосочни реакции.

"Никоя жена не заслужава подобно отношение. Ние не сме приятели и не сме в романтична връзка. Г-н Пулев нямаше право да ме целува", изтъкна Джени Суши. 

Пред медиите Глория Олред заяви, че ще настоява за сериозно разследване на случая и ще иска отнемане на лиценза на Пулев. Ако това се случи, кариерата на 37-годишния българин ще бъде поставена на карта.

При завръщането си в София Пулев не беше притеснен от случката. Според него всичко е било шега, а сега г-ца Суши се опитва да се възползва от известността му и да си направи реклама на негов гръб. 

Адвокатът уточни: "Когато казваме спиране, не искаме да му се отнеме възможността да се бие в Калифорния. Това, което казвам, е, че те трябва да наложат подходящо наказание. Липсата на наказание би било много голямо разочарование. Те трябва да изпратят послание до другите". Олред посочи, че комисията има заседание на 14 май.

"Имаме много строги закони срещу сексуалния тормоз в Калифорния. Те са едни от най-строгите закони в страната. Искаме те да бъдат приложени в полза на онези, за които са създадени", каза Олред. На въпрос дали ще има и съдебен иск, тя посочи, че засега вниманието е насочено към исканията към комисията. Но допълни, че се надява да бъде даден урок на боксьора.

Равало потвърдицдумите на Пулев, че двамата са се запознали ден преди мача - по време на т.нар. "кантар", когато се претеглят боксьорите. След това тя помолила за интервю и българинът се съгласил. "Направихме интервю преди мача. На следващия ден - 23 март, след мача между Кубрат и Богдан Дину, помолих Кубрат за интервю. Той каза "Да". Направихме интервюто в задната част на залата, в стаята му. Започнах интервюто, в средата той сграбчи лицето ми и ме целуна. Бях шокирана и засрамена, не знаех как да отговоря", заяви американката.

"След това отидох до масата да си събера нещата и да си взема чантата. Той сграбчи задните ми части и ги стисна с двете си ръце. След това си тръгна, без да каже нищо, и се засмя. Това ме накара да се чувствам неудобно и разочарована, че Кубрат Пулев се е отнесъл с мен по толкова непрофесионален начин."

По думите е недопустимо жена да бъде целувана без нейно желание. Тя потвърди и думите на Пулев, че е присъствала на тържеството след победата на българина. Обясни, че е била поканена от приятел и е отишла, защото е видяла възможност да направи интервюта и с други боксьори.

"Г-н Пулев не се присъедини почти до края на вечерта. (Когато дойде) Той се държеше така, все едно нищо не е станало. Но по-късно на партито ме помоли да изрежа целувката от интервюто. Не го премахнах, а вместо това го публикувах, защото исках хората да видят какво ми причини. Не исках да се измъкне. Това, което ми стори, беше отвратително. Почувствах се унизена. Никоя жена не трябва да получава такова отношение. С г-н Пулев не сме приятели и нямаме романтична връзка. Той нямаше право да ме целува", добави Равало.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти