Мениджърът на Кобрата: Стегнете си коланите, ще бъде интересно (видео)

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, заяви, че скоро наяве ще излязат подробности за отношенията между българския боксьор и репортерката Джени Суши, които са много интересни.

Лицензът на Кобрата за щата Калифорния беше отнет, след като тя и адвокатката Глория Олред поискаха пълно разследване на действията на Кобрата. След победата над румънеца Богдан Дину репортерката взе интервю от Пулев, по време на което той изненадващо я целуна.

32 Триумфът на Кубрат Пулев над Богдан Дину в снимки

 

"Решение на комисията няма. Това са административни мерки, които тепърва ще се разглеждат. Всеки има дума, всеки има глас, ние сме в Америка. Видяхте какво стана с девойката. Тя използва своите права. Тепърва ще излязат много факти. Не мога да дискутирам, не мога да имам легален дебат. Стегнете си коланите, ще има много картини, които ще излязат наяве. Всеки може да съди за себе си. Тя явно е участвала в тези картини, така че тя да си прави сметката. Тепърва нейната история ще бъде разгледана", заяви Гоцев пред bTV.

Самата Суши потвърди, че е била на партито на българските боксьори след последните им срещи в Калифорния, но само за да вземе интервюта. Докато Пулеви твърдят, че тя е показала интимност с други мъже.

32 Триумфът на Кубрат Пулев над Богдан Дину в снимки

 

Лицензът на Пулев е отнет временно до изслушването на двете страни на 14 май преди Атлетическата комисия в Калифорния. До тогава той може да се боксира в други щати и други страни.

32 Триумфът на Кубрат Пулев над Богдан Дину в снимки

 

"Временно му е отнет лиценза. Ще има изслушване след няколко седмици. Няма паника. Изслушването е резонно, двете страни ще представят фактите си. Имаме достатъчно факти да надделеем и да покажем на света истинската история, а не тази, която се представя в момента.Стегнете си коланите, ще бъде доста интересно. Тези факти ще излязат когато е време, сега не е. Кубрат Пулев може да се състезава в цял свят, България и Америка, след като излезе всичко наяве", заяви Гоцев.

Той и Пулев работят заедно от 2018 г. насам, след като българският боксьор се раздели с германската промоутърска агенция "Зауерланд". Двамата организираха мача в София в края на миналата година, когато българинът победи Хюи Фюри и се превърна в основен претендент за световната титла в тежка категория на Световната боксова федерация (IBF), която е притежание на британеца Антъни Джошуа, както и по последната среща - с румънеца Богдан Дину в Коста Меса.

btvnovinite.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти