Ето как Кралицата на голото суши си уговаря интервю с Кобрата (видео)

В социалните мрежи се появи видео, от което се вижда как американската журналистка Дженифър Равело си уговаря интервю с Кубрат Пулев. Това става отвън пред зала “Хангара” в Коста Меса, Калифорния, в момент, когато Кобрата е заобиколен от български фенове, които искат да се снимат с него. Двамата се поздравяват като стари приятели, а българинът отговаря положително на поканата на Джени Суши, като я моли да почака 10 минути.

32 Триумфът на Кубрат Пулев над Богдан Дину в снимки

Както е известно, впоследствие около въпросното интервю се разрази скандал, след като в края му Кобрата целуна Дженифър Равало по устата и бе обвинен от мнозина в сексуален тормоз над жена. Поведението му ядоса и Щатската атлетическа комисия на Калифорния, която отне временна лиценза му до 14 май, когато ще се проведе изслушване на българския боксьор.

В защита на Кубрат се обяви неговият брат Тервел, мениджърът му Ивайло Гоцев, както и много български фенове на бойния спорт. Ето какво написа една от почитателките на Кубрат Пулев в “Инстаграм” по адрес на Кралицата на голото суши:

“Уау, каква страхотна американска журналистка! Усещам колко високо образована е тя, колко колко велики са нейните професионални умения, колко несравним е нейният интелект! Аз съм зашеметена и изпълнена с уважение! Ха ха ха! Уважаема жена японска храна, имахте вашите 5 секунди! Сега спрете да сте алчна за пари и слава и отидете някъде да се образовате! Опитайте се да привлечете вниманието не със своите гърди и лъжи, а със знания, умения, стил и уважително поведение! Последните два дни вие сте лицето на Америка пред другия свят! Какъв срам!”, написа Десислава Страхилова.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти