Боб Аръм ще спасява Кобрата от секс скандала

87-годишният професионален адвокат и спортен агент Боб Аръм, който е сред боксовите легенди на Америка, ще се опита да спаси Кубрат Пулев от секс скандала с пищната репортерка Джени Равало, по известна като Кралицата на голото суши. Кобрата й заби страстна целувка, а после я награби за дупето, според нейната жалба в съда. След намесата на прочутата адвокатка Глория Алред щатската спортна комисия на Калифорния спря лиценза на родния боксьор. Санкцията важи за боксови двубои на територията на цяла Северна Америка.

32 Триумфът на Кубрат Пулев над Богдан Дину в снимки

Следващото заседание на спортната комисия е на 14 май. Джени Равало ще присъства на него заедно с адвокатката си Глория Алред. Въпросът за статута на лиценза на Пулев е включен в дневния ред.

Шансът на Кубрат е именно в дядката Боб Аръм, защото той е президент на агенцията Top Rank, която взе под крилото си българина и организира и последния му победен мач срещу румънеца Богдан Дину в Калифорния. Пулев дори минава за негов любимец.

Аръм има изключително влияние като спортен агент, а като промоутър и личен адвокат на великия Мохамед Али през 1967 г.успява да издейства шампионът да се върне в професионалния бокс след като властите в САЩ го свалят от ринга заради отказа му да отиде войник във Виетнам.

Сега дипломацията на Аръм трябва да свърши работа в мисията за спасяването на лиценза на Кобрата.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти