Живко Стоименов нокаутира Туан Нгуен за около минута на Grand Fight Arena 2 (видео)

Само около половин минута бе нужна на Живко Стоименов да увеличи статистиката си в ММА на 9 победи и 6 поражения, след като разнищи с технически нокаут противника си Туан Нгуен на Grand Fight Arena 2. Стоименов само преди около 10-ина дни бе постигнал друга победа с граунд-енд-паунд на TWINS MMA 15, а сега бе безмилостен и срещу Нгуен.

Живко започна по-настървено двубоя и още в 10-ата секунди пласира мощно ляво кроше, след което притисна съперника си до въжетата и почна да го налага, докато Нгуен единствено се предпазваше с ръце и бе обърнал гръб на опонента си. Стоименов продължи с ударите с дясна ръка и за около половин минута провокира рефера Росен Русев да се намеси и да маркира техническия нокаут!

Припомняме, че на кантара двамата бойци се разгорещиха, тъй като Нгуен реши шеговито да целуне опонента си, явно вдъхновен от последните новини покрай Кубрат Пулев, а Стоименов го изблъска. На ринга обаче Живко бе категоричен в превъзходството си и се поздрави с втори пореден нокаут в рамките на около две седмици.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти