Успех за Симеон Наковски на Grand Fight Arena 2 (видео)

Симеон Наковски победи със съдийско решение (3-0) Петър Ангелов в категория до 63 кг по правилата на К-1 на галавечерта Grand Fight Arena 2 пред около 2000 зрители в зала "Асикс Арена" в София.

Първият рунд бе доста по-успешен за Ангелов, който особено в началото имаше далеч по-голяма успеваемост в клинчовете и в комбинациите кроше-лоукик. Той бе и по-подвижният от двамата, докато чак в края на частта Наковски опита да бъде агресивен, но пък точно тогава бе повален отново с комбинация дясно кроше - десен лоукик.

Ангелов пласира първия значим удар във втория рунд - ляв прав в лицето, като началните секунди преминаваха в клинчове, където двамата разменяха колена. Реферът на ринга оставяше двамата по-дълго да се задържат залепени един за друг и съответно да си отправят повече удари в клинч. Наковски заслужи одобрителни възгласи от феновете си в залата с хубав десен кик, но отново се оставяше незащитен от водещата лява ръка на Ангелов.

Третият рунд бе доста равностоен, като Наковски имаше успеваемост най-вече с киковете си, особено с десните и левите предни лоукикове, които изненадваха противника. С ръцете си Ангелов бе по-активният, като накрая и умората започна да се обажда, при което двамата залагаха все повече на клинчове. В крайна сметка равнопоставените действия на двамата бойци на ринга трябваше да бъдат оценени от съдиите - Наковски получи и трите съдийски гласа и бе определен за победител.

ГАЛЕРИЯ ОТ GRAND FIGHT ARENA 2 ВИЖТЕ ТУК!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти