Владислав Кънчев също със светкавичен нокаут на Grand Fight Arena 2 (видео)

Владислав Кънчев постигна скорострелна победа с технически нокаут в категория до 72 кг по правилата на ММА срещу Максим Сорока пред над 2000 зрители на Grand Fight Arena 2. Кънчев повали противника си на земята след около 20-ина секунди и го засипа с удари тип чук с дясната ръка, а украинецът единствено предпази лицето си и дори потупа пода, за да се предаде.

Сорохан в последния момент трябваше да замени Владислав Шчепанский като противник на Кънчев, защото украинецът се контузи, затова организаторите бързо реагираха и уредиха участието на негов сънародник. Категорията обаче трябваше да бъде свалена до 72 кг, което донякъде обърка подготовката на Кънчев. Поради малкото време за реакция и подготовка на Сорока зрителите не можаха да станат свидетели на по-дълъг двубой, но пък Кънчев бе категоричен в превъзходството си.

Влади Кънчев е майстор на нокаутите и това му е първи двубой за 2019 година. Той трябваше да се бие на SFC 7, но противникът му там също отпадна. Припомняме, че той спечели със събмишън срещу Уошингтън Силва на Grand Fight Arena 1. Това е седма победа по правилата на ММА за шампиона по граплинг от София, който иначе има и сребро от републиканско първенство по бокс.

ГАЛЕРИЯ ОТ GRAND FIGHT ARENA 2 ВИЖТЕ ТУК!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти