Бабачев отказа противника си на Grand Fight Arena 2 (видео)

Бранко Бабачев след дълго отсъствие поради здравословни проблеми нокаутира молдовеца Йон Чорилов в категория до 82 кг по правилата на К-1 пред над 2000 зрители в зала "Асикс Арена" на Grand Fight Arena 2. Това е шеста победа за българина, трета с нокаут, като той има и 1 събмишън.

Бабачев започна по-агресивно и отлично пласираше вътрешни и външни лоукикове, с които да подплаща левите си крошета. Двамата предпочитаха да не навлизат в клинчове, а Бранко разтърси съперника си с мощни леви крошета и основно го тормозеше с леви външни лоукикове. В самия край на първия рунд Бабачев с отлична комбинация от леви и десни крошета повали на земята противника си, който някак си успя да "победи" отброяването на рефера Илия Спасов и да се изправи. Тъй като сирената маркира края на рунда, Чорилов извади късмет и получи шанс за възстановяване.

Още в петата секунда на втората част две поредни леви крошета на Бранко отново повалиха опонента му, а докато той падаше, Бабашев опита опасен ляв кик. Чорилов пак се изправи, но вече беше ясно, че няма смисъл да продължава и от ъгъла му също предпочетоха да не продължават, а реферът Спасов маркира нокаут.

ГАЛЕРИЯ ОТ GRAND FIGHT ARENA 2 ВИЖТЕ ТУК!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти