Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:2

Георги Валентинов зарадва "София-Запад" с нокаут в 1-ви рунд на Grand Fight Arena 2 (видео)

Георги Валентинов от "София-Запад" зарадва многобройните си приятели и почитатели в зала "Асикс Арена" на Grand Fight Arena 2 с победа с нокаут срещу украинеца Константин Линник. Старозагорецът вече има 20 победи и 5 поражения в ММА в категория до 77 кг, като това е петият му успех с нокаут, а той има и два събмишъна. 2000 зрители в залата не спираха да подкрепят Валентинов, а възгласите "Само Левски" също съпроводиха доминантното му представяне.

Валентинов започна с два вътрешни леви лоукика, като опита и трети, а двамата в началото държаха високи гардовете си. Българинът притисна опонента си до въжетата и осъществи първия си тейкдаун след около 1 минута на ринга. Той веднага влезе в пълен гард и установи контрол, а опонентът му бе в голяма беда. Валентинов успя да намери път за юмруците си и след граунд-енд-паунд реферът Росен Русев трябваше да се намеси - победа с технически нокаут, тъй като Линник не се защитаваше интелигентно, а и потупа земята в знак, че се предава.

Валентинов трябваше да се бори с бразилец, който обаче се контузи само 12 дни преди галавечерта, като Линник се включи в последния момент. Украинецът едва за четвърти път в кариерата си бе нокаутиран, а иначе има 10 победи на сметката си.

ГАЛЕРИЯ ОТ GRAND FIGHT ARENA 2 ВИЖТЕ ТУК!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти