Илиев и Валентинов недоволни от някои бойци на Grand Fight Arena 2 (видео)

Даниел Илиев и Георги Валентинов изразиха задоволство от победите си на галавечерта Grand Fight Arena 2 пред около 2 хиляди зрители в зала “Асикс Арена”, но и останаха самокритични, защото някои от поканените бойци не предложиха високо ниво на продукция.

Валентинов обясни отново, както го бе направил в студиото на Sportal TV по-рано през седмицата, че неговият опонент е трябвало да бъде бразилец, но се е контузил 12 дни преди битката. Това е довело до смяната в последния момент, за което Георги благодари на президента на Българската федерация по ММА Станислав Недков.

“Бръснарят бръсне всеки, който седне на стола. Никого не връщам, но много хора отказаха да се изправят срещу мен при толкова кратко време за реакция, защото виждаха статистиката ми (20-5). Аз сигурно щях да направя същото. Така че допуснахме някои грешки с някои хора, но тези грешки са поправими”, сподели Валентинов след сблъсъка.

“Разочарован съм от бойците, които поканихме тази вечер. Някои бяха дошли просто да си вземат парите и да се дадат без бой, но това го има в бойните спортове. Имахме проблем с някои контузии и се надявам следващият път всичко да е наред. Вече и аз се чудя защо нямаме неустойка в договорите в такива случаи. Много се радвам, че имаше такава висока посещаемост и се извинявам, ако на някого някоя среща му се е видяла ялова”, обобщи Илиев.

Вижте във видеата целите изказвания на организаторите на Grand Fight Arena 2 Даниел Илиев и Георги Валентинов!

ГАЛЕРИЯ ОТ GRAND FIGHT ARENA 2 ВИЖТЕ ТУК!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти