Палми Ранчев: Целувката на Кобрата е като стоенето му на един крак срещу Кличко

Палми Ранчев: Целувката на Кобрата е като стоенето му на един крак срещу Кличко

Писателят и бивш треньор на националния отбор по бокс Палми Ранчев сравни целувката на Кубрат Пулев със заставането му на един крак в мача за световната титла срещу Владимир Кличко през 2014 г. В предаването "Тази събота" Ранчев коментира, че доста неща около скандала с репортерката Джени Суши са преувеличени. Заради целувката лицензът на Кобрата за щата Калифорния бе временно отнет.

"Кубрат целуна момичето и се усмихна, както когато застана на един крак след нокдауна срещу Кличко. Може би трябваше да я целуне по бузата, но след този мач и тези седем рунда едва ли се е замислял къде да целуне някого", каза Ранчев.

"Боксьорът продължава да се боксира и след края на мача. Той не е същият човек, какъвто е бил преди мача. Няма сексуален намек, но в Америка модата е такава - да търсят във всяко действие някакво нарушение на личното пространство."

"Но тази целувка е от възхищение, че мачът е свършил по този начин. Възхищение, че срещу себе си имаш едно усмихнато момиче. По този начин Кубрат целува живота, а не определено момиче. Той така целува победата си. Това не е обикновена целувка, а жест и не е опит да минеш в нечия територия", добави Ранчев.

Джени Суши и адвокатката Глория Олред, която се е занимавала с редица дела за сексуален тормоз отвъд Океана, настояха за отнемане на лиценза на българския боксьор и определиха поведението му за "отвратително".

Американската журналистка, чието истинско име е Дженифър Равало, но е известна с прозвището "Кралицата на голото суши", заяви, че се е запознала с Пулев преди мача му срещу Богдан Дину в Калифорния. Това потвърждава думите на българина. След победата тя направи интервю с Пулев, по време на което той я сграбчи за лицето и я е целуна по устните. Репортерката твърди, че след това Кубрат я е сграбчил и за задните части.

Суши потвърди, че е била на партито на българските боксьори след гала вечерта в Коста Меса. Но заяви, че е отишла само, за да върши служебните си задължения и да вземе интервюта от присъстващите.

Това противоречи на твърденията на Кубрат и Тервел Пулеви, че тя е показала интимност и с други мъже по време на празненството след победите им.
 
btvnovinite.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти