Оборище измъкна трите точки в Сливница (видео+галерия)

Отборът на Оборище (Панагюрище) записа важен успех в битката за първото място в Югозападна Трета лига. Играчите на Войн Войнов победиха с 1:0 Сливнишки герой в Сливница в сблъсъка от 24-ия кръг. В герой за "зелените" се превърна Петър Петров, който заби единственото попадение в срещата.

Първата интересна ситуация се откри пред вратата на домакините. В 13-ата минута Васил Тачев нацели гредата, след което топката се озова в Георги Стефанов, който от близка дистанция не успя да намери очертанията на вратата.

В 26-ата минута “зелените” направиха много добра атака. Петър Петров проби през центъра на терена, след което подаде на фланга към Колев, който центира в наказателното поле към Стефанов, нападателят обаче не успя да засече топката с глава.



В 39-ата минута гостите стигнаха до първото попадение. В автор на гола се превърна Петър Петров, който се разписа с техничен удар с левия крак.



В 76-ата минута домакините от Сливница бяха много близо до изравняване на резултата. Весислав Иванов напредна с топката, след което стреля от далечна дистанция, но коженото кълбо се отби в горната греда.


В последните минути тимът на Петър Малинов се опита да стигне до точката, но футболистите на Оборище се справиха с атаките на домакините и заслужено спечелиха трите точки в Сливница.



Сливнишки герой - Oборище 0:1

0:1

Петров (39)

Стартови състави:

Сливнишки герой:

77. Минев, 4. Карагьозов, 22. Георгиев, 13. Николов, 11. Маймунков, 6. Петков, 7. В. Иванов, 15. Хаджиев, 17. Ничев, 18. Кирилов, 9. А. Александров

Оборище:

13. Акалски, 16. Кременлиев, 3. С. Георгиев, 5. Маджиров, 90. Руйчев, 24. Колев, 77. Петров, 18. Б. Христов, 72. Тачев, 9. Г. Стефанов, 11. Колев


ГАЛЕРИЯ  


Последвайте каналите ни в:

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти