Андреа пак се изказа по случая с целувката

Андреа пак се изказа по случая с целувката

Приятелката на Кубрат Пулев - певицата Андреа, заяви, че боксьорът е жертвата в скандала, който се разрази след мача му срещу Богдан Дину. 

Кобрата целуна репортерката Джени Суши по време на интервю след победата си в Калифорния. Заради действията му журналистката нае известната адвокатка Глория Олред и поиска лицензът на Пулев да бъде отнет от Световната боксова асоциация. В момента претендентът за световната титла на Международната боксова федерация е без лиценз за щата Калифорния и това ще остане така до изслушването му от Атлетическата комисия на 14 май. 

"Боксът е животът на Кубрат. Според мен всичко, което се случва, е много нечестно. Това го убива! В случая той е жертвата. Трябва да я осъди за оронване на престижа. Това е нещо сериозно", заяви Андреа, пред английското издание "Сън". 

"Шокирана съм. Дори се карахме за това. Познавам го много добре. Той има страхотно чувство за хумор и си е направил шега. Предполагам след това някой я е посъветвал да се възползва от ситуацията. Това означава, че Кубрат е жертвата. Тя му отговори на целувката, цял свят видя, че се усмихва, че беше просто приятна изненада. Много съм тъжна. Не съм мислила, че съществуват толкова зли хора!", добави певицата. 

В отговор на действията на репортерката, от щаба на Пулев публикуваха клип, в който се вижда как Дженифър Равало, известна като "Кралицата на голото суши" отвъд Океана, танцува предизвикателно в скута на приближен до братята Пулеви на партито след победите им в Коста Меса. 

"Те се познават повече от 10 минути. Тя се държи много мило с него от предния ден. Даже по-мило, отколкото е нормално за журналист и спортист. Тя лъже и по много грозен начин изкривява истината.", заяви още Андреа. 

Часове, след като избухна скандалът с целувката, половинката на Пулев заяви безпрекословната си подкрепа за българския боксьор в социалните мрежи. 

Самият Кубрат разказва, че е опитал да си направи приятелска шега, а журналистката не е изглеждала афектирана след интервюто. Пред германското издание "Билд" той отрече да е хванал Суши за задните части, както твърди тя, и заяви, че самата журналистка е предложила да се присъедини към купона след победата. 

Атлетическата комисия на щата Калифорния ще изслуша обясненията на българина на 14 май. Ако обяви поведението му за неприемливо, той ще загуби лиценза си за САЩ. 

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти