Грешната Джени Суши с големите бомби (видео)

Дженифър Равало вече е най-известната репортерка в САЩ. Поне за близките няколко месеца. Въпреки че дори в нейния роден град Коста Меса, Калифорния, едва ли някой си спомня коя е тя.

Една целувка на Кубрат Пулев я изстреля в орбита по цял свят. Няма издание на петте континента, което да не е отразило скандала след двубоя на Кобрата срещу Богдан Дину в събота. И последвалите обвинения в сексуално посегателство срещу най-добрия ни боксьор.

В Коста Меса Дженифър е Джени Суши, или кралицата на голото суши. Защото от години развива бизнеса си, който е да прави събития, при които гостите ядат японски специалитети направо от телата на красиви девойки. Както би казал всеки, който се занимава с правата на жените - едно достойно и запазващо уважението към тях занимание. Пропито от най-изконните принципи за равноправие.

На много малко партита обаче има и мъже, които да лягат на масите и след това върху тях са аранжирали хапките със сурова риба.

42-годишната Джени отдавна е влюбена в правенето на японския специалитет. И все едно е описана в книга. Тя е озаглавена “Майсторът на суши” и е с доста еротична тематика.

Ето как авторът Матю Тан описва влизането на Джени: Тя е красива азиатка с огромни гърди. Нейният прекрасен задник кара мъжете да мечтаят да я шляпат отзад, докато не почервенее. Устните са напомпани и влажни. Има натурален тен, а кожата е гладка като коприна. Джени е влюбена в Хан. Постоянно мечтае да бъде обладана направо на масата, където се приготвя сушито.” След това описанията са си направо за порноканала.

Матю Тан обаче не е признавал точно коя е героинята в книгата, но съвпаденията са прекалено много.

Точно задните части и невероятният бюст, който е 105 см, са главното оръжие на Джени Суши. Тя твърди, че гърдите са напълно натурални, но някои по-ранни нейни снимки от началото на кариерата като готвач говорят за доста сериозни козметични промени.

Джени е родена на 14 юни 1976 г. и е зодия Близнаци. Висока е 170 см и тежи 64 кг. Със светлокафяви очи. Нейните мерки 105-71-99 са наистина достойни за всеки модел. Носи обувки 40-и номер, а сутиенът е с размер 38С.

В един момент обаче бизнесът започва да запада.

“Тогава една моя приятелка ми предложи да правим нещо ново, по-различно. Нейна бе идеята да се прави голо суши. Тя обаче се хареса прекалено много на хората и в скоро време пробихме дори в Холивуд”, обяснява Джени в едно от малкото интервюта, които е давала, за да промотира бизнеса си.

Цените са доста нормални, което също помага.

Едно парти на нейната агенция SuSheArt може да излезе и до 10 000 долара, което за района на Калифорния е направо уникална сделка.

Тя има и собствен ресторант, където обаче не се предлага голо суши, като там цените също не са много високи.

“Подреждането на парчетата върху голо тяло наистина е изкуство. Все пак трябва да прецениш точно къде трябва да бъдат разположени. В повечето случаи гърдите остават свободни”, коментира Дженифър в друго интервю за основния бизнес, с който се занимава.

Не е ясно защо изведнъж решава да навлезе и в спортната журналистика. Захваща се в малкия сайт “Вегас Спортс Дейли”. Той е описан като необвързан новинарски сайт, който е насочен към всички спортове, шоу и събития в Лас Вегас, на “Вегас Голдън Найтс”, “Рейдърс”, “Лас Вегас Ейсес”, ФК “Лас Вегас Лайтс”, “Лас Вегас Авиейтърс” и други.

Дебютната статия е от 31 януари. Тя е посветена на боксьора Абнер Марес и неговия бой срещу бившия шампион Хюго Руис в Калифорния.

Следват още няколко, преди да дойде нейният звезден миг и срещата с Кубрат Пулев.

Точно от собственика на сайта Майк Диксън тръгна и скандалът заради целувката. Той първи рипна и обяви поведението на Кобрата за недопустимо и раздуха всичко.

Всъщност след интервюто Дженифър няма никаква реакция, а дори се усмихва до окървавения Кубрат в минутите, след като е взела интервюто.

След това по думите на боксьора има доста снимки и видеа, които показват нейното поведение на партито в лобито на хотела, където са били настанени боксьорите.

За промяната на мнението на Джени под нечие чуждо въздействие говори и фактът, че

снимките с Кобрата бяха изтрити повече от 24 часа след т.нар. инцидент.

Преди това в социалните мрежи Джени доста парадираше с близостта си до Кубрат. Тя пусна и видеото, в което българинът я целува след двубоя.

След изявлението на нейния шеф всичко започна бързо да се трие. Снимки, видеа...

Накрая дойде и наемането на известен адвокат в лицето на Глория Олред, която да поиска отнемането на боксовия лиценз на Кобрата.

"24 часа"

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти