Дейзи Ланг: Никой не знае Джени Суши

Дейзи Ланг: Никой не знае Джени Суши

Дейзи Ланг, родена с името Десислава Кирова, е първата българка със световна титла в бокса при професионалистите. Тя беше в екипа на американската телевизия за мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину. От години Ланг живее в Лос Анджелис. Специално за читателите на "България Днес" тя сподели своето мнение за събитията след мача.


- Деси, какви може да са последствията след прословутата целувка?
- Не познавам точно законите в този казус. Не бях и на партито след мача. Тервел е публикувал видео на въпросната журналистка. Много съжалявам, че посоката отиде към скандала, който не е толкова значителен на фона на гладиаторските мачове, които направиха Тервел и Кубрат. Единият е със счупена ръка, а другият с аркада.

31 Тервел Пулев с победа №13 на професионалния ринг

 

- Защо медиите в САЩ, а и в целия свят обърнаха толкова голямо внимание на целувката?
- Докато бях активна боксьора, криех стриктно личния си живот. Дори и в момента го правя. Медиите ги интересува повече от жълтото, отколкото от приноса за спорта. Правилата са едни и същи за известните хора.

16 Ивайло Гоцев, Дейзи Ланг и Йосиф Панов-Пепелянката на гости в "От дузпа в тъч"

 

- Къде сбърка Кубрат Пулев?
- Той не е виновен. Джени Суши не е известна журналистка. Никой не я знае. На видеото не се вижда да е чак толкова засегната от случката. По начина, по който се държат, сякаш се познават. Кубрат нищо лошо не е направил. Беше спонтанен. Всички сме хора. Имаме емоции. След мач си приповдигнат. Няма никакво сексуално насилие и тормоз. По-скоро приятелска симпатия. Българите, руснаците и сърбите се целуват по устата. Това е нормално за нашия манталитет. За американския не мога да кажа същото.

32 Триумфът на Кубрат Пулев над Богдан Дину в снимки

 

- Действаше ли провокативно Джени Суши?
- Видях видео как се търка в някакъв мъж. Вижте какво деколте е отворила. Вероятно някой друг я е посъветвал. Работодателите може би са видели възможност да се изкарат пари. Има жени, които търсят известност по този начин. Но това може да й прекрати кариерата. Много спортисти или известни хора няма да й дадат интервю.

Джени Суши изглежда щастлива след целувката

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти